Nogle oplever, at Shoporama spørger om man vil sende sms'er, når man skifter ordrer til "sendt". Det sker kun, hvis man har udfyldt brugernavn og password under Indstillinger og SMS. For at slå det fra, skal du fjerne brugernavn og password og klikke "Gem". Nu er funktionen slået fra.
 

Jeg har gjort som der står herover, men det er kommet igen

Ja, det er lidt en uhensigtsmæssighed ved nogle browsere. De husker dine indstillinger og udfylder selv brugernavn og password. Så selvom du ikke står i feltet med SMS, så bliver det teknisks set udfyldt af din browser, hvis du er inde på nogle af de andre indstillinger og klikker "Gem". Det hele er nemlig én stor formular, der bare bliver skjult/vist afhængigt af, hvilket faneblad du klikker på.
Det betyder, du er nødt til at slå den slags fra i din browser (noget med at rydde formularhistorik) eller lige checke i SMS, inden du gemmer næste gang.  

Fandt du dit svar?