SSL og https
Der står "Forbindelsen er usikker" ved mit domæne

Jeg har en gul hængelås i browseren oppe ved https i min URL på trods af at jeg har et SSL certifikat

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Hvis du ser en gul hængelås og der står, din forbindelse er usikker inde på dit domæne, så skyldes det, at du henter filer fra en forbindelse, der ikke kører over https.

Det er typisk hvis du henter en fil fra en helt anden side. Det kan være et billede eller noget der bliver hentet over http.

denne side, kan du taste din webshop ind og se, hvilke elementer det er, som du ikke henter via https.

Kan du ikke finde ud af hvilket element, der forårsager fejlen, så spørg herinde. Der er helt sikkert nogen, der vil hjælpe dig.