SSL og https
Hvordan får jeg SSL / https på min webshop?

Sådan skal du gøre hvis du vil have https / ssl på din webshop

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Send en mail til vadskaer@shoporama.dk med navnet på den shop, du skal have ssl på.

Der går op til 24 timer inden det er aktivt. Bemærk at du skal have dit domæne peget over på Shoporamas server, inden det kan aktiveres.

Når du har fået det på, så bemærk du skal ændre adressen til dit feed i systemer som Partner-ads. Du skal også oprette en ny Egenskab af din webshop i Google Search Console og muligvis se på din Google Analytics for at den sporer dine salg korrekt. Se evt. mere her.