Håndtering af ordrer
Hvad betyder mine lyserøde ordrer?

Lidt svar på hvad det betyder, når der står "Mangler trans. id" på dine ordrer og de er lyserøde

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

I din ordreoversigt ser du muligvis en masse lyserøde ordrer. Det er ordrer, der ikke er registreret som betalt (Shoporama har ikke fået et callback fra din betalingsgateway) og derfor vil der ofte stå "Mangler trans. id." ud for dem.

Det er ordrer, som folk er gået i gang med at bestille, men åbenbart ikke har betalt. Du kan vælge at annullere dem. Du kan også sætte din shop til at auto-annullere ikke-betalte ordrer indenfor X timer. Du kan også sætte en mail op, som automatisk bliver sendt ud til disse kunder efter X timer. Her kan du spørge dem, hvad der gik galt og om du kan hjælpe dem med noget.
Du kan også bare selv maile eller ringe til dem.

Bemærk at så længe de står som lyserød, så er varen "reserveret" i dit lager. Så hvis du kører med lagerstyring bør du annullere dem.