Start af Shoporama shop
Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Her kan du læse, hvordan du lukker din webshop igen.

Opdateret over en uge siden

Vi samler ikke på utilfredse kunder. Så vil du ud af din Shoporama shop, er det nemt. Der er heller ingen lang binding (kun den måned, du har betalt for).
For at stoppe dit abonnement skal du:

1. Log ind i Shoporama

2. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne

3. Vælg de tre prikker i fanerne og vælg "Luk webshop"

Du får nu mulighed for at give os en besked om, hvorfor du ønsker at lukke webshoppen.

Når du lukker webshoppen, mister du adgang til dine kunder, ordrer m.m.

Sørg derfor for at eksportere en kopi af de data, du skal bruge.

Husk at få lukket dine indløsningsaftaler og evt. aftaler med betalingsgateways.

Vil du gerne tilbage til Shoporama en dag, er du altid meget velkommen.