Produkter, der skal downloades

Sådan gør du, hvis du sælger pdf'er, lydfiler etc. der skal downloades med det samme.

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Du kan godt sælge virtuelle produkter på Shoporama. Der er to ting, du skal være opmærksom på ved salg af virtuelle produkter:

1. Produktet leveres som "download" med det samme. Det betyder, at

2. Når ordren er betalt, bliver den ændret til "sendt" med det samme og hvis du har opsat automatisk capture af betalingen, så bliver den også hævet med det samme.

Det kan give udfordringer, hvis folk både køber fysiske produkter og virtuelle produkter samtidigt.

For at tilknytte filen til produktet, skal du under produktet vælge undermenuen "Fil". Her har du mulighed for at uploade filen eller angive en URL til dér, hvor filen er
​

Herefter klikker du Gem og filen er på produktet.

Bemærk at filens størrelse max må være 32M. Er den større, så skriv til os på support@shoporama.dk så finder vi en løsning.