Rabatkoder / gavekort
Hvordan laver jeg rabatkoder, der gælder på en gruppe produkter?
Hvordan laver jeg rabatkoder, der gælder på en gruppe produkter?

Lav en rabatkode, der kun gælder for en afgrænset mængde produkter

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Der er to måder, at gøre dette på

1. Du kan lægge produkterne i en ny kategori (kald den f.eks. "hemmelig-rabatkategori"). Lav herefter en rabatkode, der kun gælder på denne kategori.

2. Du kan, når du opretter din rabatkode vælge præcis, hvilke produkter koden skal gælde på. Det gør du nederst på siden, hvor du opretter dit gavekort. Du kan vælge flere produkter, ved at holde CTRL eller CMD nede (afhængig af om du bruger Windows eller Mac).