E-conomic integration
Typiske fejl i E-conomic integrationen

Her finder du de typiske fejl, der kan opstå i E-conomic integrationen

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Har du en fejl i din E-conomic integration, så bør du først kigge under "beskeder" (klik på klokken i øverste højre hjørne).

Her står finder du muligvis en fejl-besked fra E-conomic. Herunder kan du læse, hvad de enkelte fejlbeskeder betyder:

The entity cannot be created because the key already exists.

Du har forsøgt at oprette et produkt fra Shoporama og ind i E-conomic. E-conomic kan ikke gøre dette, da der i forvejen ligger et produkt med selv samme SKU. Så du bør ændre dit SKU i Shoporama eller slettet produktet i E-conomic.

E-conomic registrerer ikke rabatter korrekt

Du har ikke udfyldt produkt-id på rabat i Shoporama. Du kan læse her, hvordan du opsætter det.