Landingssider
Hvordan sorterer jeg produkterne på en landingsside?

Sortering af produkterne i landingsside kan du gøre efter flere parametre. Her kan du læse om, hvordan du gør.

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Du kan sortere produkterne på landingsside efter flere ting såsom pris, navn, udsalgspris, vurdering, vægtning m.m. Måden du gør det på er følgende:

1. Redigér den landingsside, du vil ændre sorteringen på.

2. I den drop-down, der hedder "Sortér efter", skal du vælge, hvilken parameter, du vil sortere efter. Vil du f.eks. have dem sorteret efter hvor nye de er på shoppen, kan du vælge "Nyeste"

3. I drop-down'en nedenunder kan du vælge rækkefølgen. Her er muligheden "Mindste først" eller "Største først". Den ene sorterer produkterne nedefra og opefter (f.eks. prisen eller vægtningen). Den anden modsat. Så har du ikke opnået den ønskede rækkefølge, så prøv at ændre "Rækkefølgen" til det modsatte af dét, du har. Så bliver produkterne "vendt om".

4. Klik "Gem".