Sådan opretter du flere brugere i din shop

En artikel, der vel bare bør hedde "Opret bruger i Shoporama"

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Er I flere, der arbejder i din shop, så bør I have hver sit log-in til Shoporama. Her kan du læse, hvordan du opretter flere brugere.

1. Klik på dit shopnavn øverst i højre hjørne.

2. Her kan du klikke på et faneblad, der hedder "Brugere"

3. Klik så på "Opret ny bruger"-knappen

4. Indtast navn, email og markér om brugeren skal være leverandør eller administrator. Administrator kan gøre alt i shoppen en leverandør kan se de ordrer, som han/hun er leverandør på.

5. Klik på "Opret"-knappen og brugeren kan nu logge ind.