Trapperabat – sådan laver du trapperabat på produkter

Vil du øge rabatten i takt med at folk køber flere af samme produkt har du brug for trapperabat

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

For at oprette trapperabat på et produkt skal du ind under produkter og redigere det enkelte produkt.

Når du er det, så klikker du på fanebladet "Mængderabat"
Her finder du feltet "Trapperabat". Først skal du angive, hvilke mængder, der udløser trapperabat. Hvis du ønsker, at give rabat ved 5, 10 og 20 styk, så skriver du 5,10,20 sådan her.

Nu scroller du ned i bunden og vælger "Gem og rediger videre".
Nu får du tre nye felter, som du kan udfylde. Vil du sælge varen til 18,17 og 16 kroner (ex moms), så udfylder du det sådan her:

Så er det blot at klikke "Gem" og din trapperabat er kørende.

Sådan får man trapperabatten vist i shoppen
For at kunden kan se, at et produkt har trapperabat, skal det muligvis kodes ind i din skabelon. Din udvikler kan tage udgangspunkt i denne kode:

<{assign var="trapperabat" value=$product->getDiscountIntervals()}>
<{if $trapperabat}>

<h3>Køb flere og spar mere</h3>
    <div>

<{assign var=rabatsteps value=","|explode:$trapperabat}>
<{section name="j" loop=$rabatsteps}>
<span>Fra <{$rabatsteps[j]}> stk : <{$product->getDiscountIntervalPrice($rabatsteps[j])|number_format:2:",":"."}> <{$webshop->getCurrency()}></span><br />
<{/section}>
    </div>