Emails – her er spørgsmål og svar om emails sendt fra Shoporama
Sådan sender du manuelt produktanbefalingsmailen til en kunde
Sådan sender du manuelt produktanbefalingsmailen til en kunde
Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Du kan manuelt sende bestemte mails til en kunde. Her er en guide til, hvordan du sender en mail med opfordring til at anmelde produkterne.

1. Klik på ordrer

2. Søg din kunde frem

3. Sæt flueben ud for den ordre, som kunden har lagt

4. Scroll ned i bunden og klik på "Send e-mail"

5. Nu kan du forfatte din mail. Du skal bruge tagget [PRODUCT_REVIEW] i mailens indhold for at få et link dertil. Det kan se sådan ud

6. Klik på knappen "Preview emails" (så ser du, hvordan hver enkelt mail vil se ud. Du kan evt. kopiere linket fra preview'et og se i en browser, så du kan se, at det virker korrekt).
7. Når du mener mailen er god nok, så klikker du blot på "Send e-mails"-knappen i bunden og dine mails er på vej ud i folks indbakker.