Betalingsmetoder
Sådan opsætter du ViaBill på Shoporama

Guide til opsætning af ViaBill på din Shoporama shop

Opdateret over en uge siden

For at kunne bruge ViaBill som betalingsmetode skal du igennem tre trin. Dem guider vi dig til her. For at indsætte kode, skal du have fat i din designpartner.

Indsæt ViaBill koden

Fra ViaBill får du en kode, der ligner noget af det her:

<script>(function(){var o=document.createElement('script');o.type='text/javascript';o.async=true;o.src='https://app.ibill.dk:443/psp/web/webshop/pricetag/KPKQkjCMehk%3D';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(o,s);})();</script>

Dette er koden, der tager din pris og regner den månedlige pris gennem ViaBill ud. Denne pris bliver kun vist på din produktside, så det er vores anbefaling, at du kun indsætter koden på din produktside. Dermed undgår du at ViaBill scriptet sløver dine øvrige sider unødigt.
Bemærk: Du kan ikke kopiere koden her. Du skal have en unik kode fra ViaBill.

Tilføj en ekstra div til at vise ViaBill prisen med

Der, hvor du vil have ViaBills pris vist, skal du tilføje en div. Du har to muligheder. Enten en grafisk version eller en ren tekst-version. Vil du helst have den grafiske, skal din div se sådan ud:

<div class="ViaBill_pricetag_product" price="<{$product->getRealPrice()}>"></div>

Den ovenstående kode kommer til at se sådan ud:

Vil du bare have ren tekst, så skal den se sådan ud.

<div class="ViaBill_pricetag_list" price="<{$product->getRealPrice()}>"></div>

Den ovenstående kode vil komme til at se sådan ud
​

De ovenstående div'er kan du blot copy paste.

Tilføj ViaBill som betalingsgateway i Shoporama (Quickpay)

Hvis du vil have at brugeren selv skal vælge betalingsgateway i din shop, så skal du oprette ViaBill under betalingsgateways i Shoporama. Bruger du Quickpay skal du gøre følgende:
Opret en ny betalingsgateway i Shoporama. Denne sætter du op som dine øvrige Quickpay-metoder (med API nøgle og privat nøgle), men skriver blot "viabill" i betalingsmetoder (der hvor der står creditcard eller mobilepay). Har du blot en betalingsmetode i din shop og lader brugeren vælge betalingsgateway i betalingsvinduet ved Quickpay, så tilføjer du blot ,viabill til dine andre metoder (der kunne stå "creditcard,mobilepay"). Herefter klikker du "Gem".
Hernæst skal du sørge for at ViaBill er aktiveret i Quickpay. Her skal du ind under Acquires, vælge ViaBill, indsætte API nøglen du har fået fra ViaBill og lige markere "Enable ViaBill". Så kører det.

Tilføj ViaBill som betalingsgateway i Shoporama (ePay)

Bruger du ePay skal du ikke selv foretage dig noget i ePay. Du skal oprette en betalingsmetode, der hedder ViaBill i Shoporama. Du sætter den op præcis som din øvrige Epay, men i dropdownen "Payment Type" vælger du ViaBill. Herefter klikker du Gem.

Husk at teste ViaBill i din shop efter det er sat op.