Start af Shoporama shop
Hvad koster en Shoporama shop?

Lidt om prisen på en Shoporama shop og hvad det inkluderer

Opdateret over en uge siden

Shoporama har en flat rate prismodel. Det betyder, at du betaler 750,- ex moms pr. måned (stiger til 850,- pr. 1/1-2019). Beløbet opkræves over et kreditkort. Du kan ikke betale på faktura eller bankoverførsel.

Hvis du har mere end én shop, så koster den første shop fuld pris altså 750,- ex moms og de efterfølgende 75% af prisen, altså 562,50 ex moms.

Udover selve webshoppen har du typisk brug for følgende:
·Betalingsgateway
.Email udbyder
·Email marketing software
·MobilePay integration

Den korte version er, at du skal regne med en kørende Shoporama shop koster 1.000,- til 1.200,- ex moms pr. måned.

Herunder er de enkelte ca. priser listet:
Betalingsgateway (typisk 149,- til 199,- ex moms pr. måned)
Email udbyder (typisk 9,- til 29,- ex moms pr. måned pr. emailadresse)
Email marketing software (afhænger af hvor stor din email liste er – typisk 100-200,- ex moms pr. måned)
MobilePay integration (49,- ex moms pr. måned)