Hvordan logger jeg på med SFTP

Sådan får du SFTP adgang til din shop, så du kan ændre dit tema

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Der er et par specielle ting, du skal vide, for at du kan forbinde med SFTP til din shop.

1. Du finder brugernavn og password inde under menupunktet SFTP i din shop

2. Du skal bruge værten imali.pil.dk

3. Du skal bruge port 5000

4. Du skal huske, det er SFTP og ikke FTP

5. Du skal have åbnet for din IP inde i backend. Det betyder rent praktisk, at du går ind på menupunktet SFTP og klikker på knappen "Åben for min IP (xx.xx.xx.xx)".

Bemærk at nogle versioner af FileZilla har problemer med SFTP. Prøv evt. en anden klient.