Indstillinger for webshoppen
Hvad er forskellen på åben og lukket kurv?

Den får du her

Opdateret over en uge siden

Shoporama har to indstillinger vedr. kurven – vi kalder dem åben og lukket kurv.

Forskellen er, at ved lukket kurv, så bliver kundens ordre oprettet idét de går til betaling. Dvs. den ikke kan ændres herefter.
Ved åben kurv bliver ordren først oprettet, når den er betalt. Dvs. kunden kan gå til betaling, gå tilbage og ændre indholdet af kurven og så gå til betaling igen.
Der er fordele og ulemper ved begge dele.

Hvordan aktiverer jeg åben kurv / lukket kurv?
Klik på Indstillinger (tandhjulet)
Klik på fanebladet "Ordrer"
Sæt eller fjern flueben i feltet "Hold kurven åben indtil ordren er betalt"
Klik Gem.