Søgefunktionen
Søgefunktionen viser ikke dét, jeg vil have den til

Her er et par ting, du kan prøve, hvis du du synes søgefunktionen er utilstrækkelig

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Du kan prøve at ændre de ting, Shoporama søger på/i/efter. Det gør du således:

1. Gå i indstillinger (tandhjulet).

2. Scroll lidt ned på siden og i venstre side finder du "Søgning".

3. Sæt flueben i enten Wildcard eller Søg i alle felter eller begge steder.

4. Scroll ned i bunden og klik Gem.

Herefter får du flere søgefunktioner.

Bemærk for at du har en knaldhurtig shop, så cacher vi søgeresultaterne. Det betyder, at hvis du ændrer f.eks. navnet på et produkt, så vil vores søgefunktion ikke finde det produkt med det samme. Der kan gå op til 24 timer, inden den fanger det. Så du skal lige væbne dig med tålmodighed.