Hvordan opretter jeg en ny fragtmulighed?

Guide til at oprette flere fragtmuligheder og tilknytte dem lande m.m.

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

For at oprette flere fragtmuligheder skal du igennem tre trin

1. Opret fragtmuligheden

2. Tilknyt fragtmuligheden til et land

3. Sæt en pris på fragtmuligheden

Her kan du se, hvordan du gør:

Opret fragtmuligheden

1. Klik på tandhjulet

2. Klik på "Fragt" i den vandrette linje der kommer

3. Klik på den grå knap "Opret ny fragtmulighed"

4. Giv nu fragtmuligheden et navn. Det kan f.eks. være "GLS med omdeling"

5. Evt. tracking URL kan du udfylde. Det er den adresse, hvor brugeren kan følge sin pakke, hvis der er track'n'trace på. Der hvor brugerens track'n'trace nummer står skal du skrive %ID%. Du kan se en oversigt over track'n'trace numre her.

6. I dropdownen med "Fragtmodul" skal du vælge, om fragtmetoden skal benytte et pakkeshopsmodul.

7. Er fragtmetoden momsfri, kan du sætte flueben i "Momsfri".

8. Ønsker du brugeren modtager en email, når ordren afsendes, så sætter du flueben i "Send e-mail til modtageren når varen sendes"

9. Må fragtmetoden aldrig være gratis, så kan du sætte flueben i "Aldrig gratis fragt".

10. Klik herefter "Gem"

Din fragtmetode er nu oprettet, men vi mangler stadig at markere, hvilke lande den skal være tilgængelig på. Det er næste trin

Tilknyt fragtmuligheden til et land

1. Klik på tandhjulet og herefter "Lande" i den vandrette linje.

2. Klik på redigér ikonet ud for det land, som du vil tilknytte din nye fragtmulighed til

3. Under "Fragtmuligheder" skal du nu sørge for at markere din nye fragtmulighed.

4. Klik herefter "Gem".

Sætte prisen på fragtmuligheden

Sidst men ikke mindst skal vi have en pris på din fragtmulighed. Det gør du således:

1. Klik på tandhjulet

2. Klik på "Fragtpriser"

3. Her angiver du prisen ud for din nye fragtmulighed.

4. Klik "Gem"

Du har nu en ny fragtmulighed i din shop.

Bemærk, at det kan være, din skabelon kun er sat til at vise én fragtmulighed eller at der ikke er kodet mulighed for valg af pakkeshop ind i din skabelon. Hvis det er tilfældet, så kontakt support, så skal vi forklare, hvad der mangler.