Kan jeg få en kopi af min shop?

Skal du bruge en kopi af din shop til f.eks. et andet land, så kan det delvist lade sig gøre. Her kan du læse, hvor meget vi kan kopiere

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Hvis du f.eks. vil ind på det svenske marked, kan det være rart at få klonet sin shop, så man har en kopi af den danske shop. Desværre kan vi ikke lave en 1 til 1 kopi af din shop, men meget kan kopieres. Her er detaljerne:
Din shop består af produkter, kategorier, landingssider, statiske sider og måske også menuer.
Der udover kan der være bestemte temaindstillinger i din shop og/eller html felter. Slutteligt har din shop sandsynligvis sit eget tema. Herunder kan du læse, hvor meget der kan flyttes.

Tema
Dit tema kan nemt flyttes. Det er blot at downloade det med SFTP og uploade det i din nye shop. Bemærk dog, at du muligvis kun har købt tilladelse (licens) til at bruge temaet på én shop. Så check lige først betingelserne for brugen af dit tema.
Bemærk også at temaet måske har nogle indstillinger, der gør, at bestemte menuer, temaindstillinger eller kategorier er påkrævet for at det ser ordentligt ud. Det vil du se, når du uploader temaet.

Produkter
Dine produkter kan nemt eksporteres fra den ene shop og importeres i den anden. Du skal blot eksportere dem som JSON og importere dem som JSON (bemærk du ikke må ændre i filen inden du uploader den). Når du gør det på denne måde, vil kategorier og profiler, der er anvendt også blive overført.

Kategorier
De kan godt overføres. Se fremgangsmåden beskrevet for produkter herover.

Landingssider
De kan ikke kopieres desværre. Så du skal gå den lange manuelle vej med en stor kop kaffe ved din side.

Statiske sider
De kan desværre heller ikke overføres. Du må i gang med manuelt arbejde.

Menuer
Menuer kan ikke overføres.

Temaindstillinger & html-felter
Kan ikke overføres. Du må manuelt i gang.