Sådan opretter du Burd integration

Sådan indstiller du din shop, så du kan bruge Burds samme dags-levering (kun udvalgte postnumre)

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Burd tilbyder i bestemte postnumre (Storkøbenhavn, Værløse, Farum, Allerød og Birkerød) samme dags-levering og nu kan du også oprette Burd som fragtleverandør i Shoporama. Herunder har vi beskrevet, hvordan du sætter integrationen op.

Først skal du under dine fragtindstillinger oprette en fragtmulighed der fx hedder Burd, hvor du vælger Burd som fragtmodul:

Derefter skal du tilføje din kode og kundeid under indstillinger for din shop:

Begge dele får du af Burd, når du har oprettet en bruger ved dem.

Fremover vil du i din ordreoversigt have mulighed for at markere en ordre og vælge "Send til Burd". Der går lige 10-60 sekunder, så skulle din label være genereret ved Burd. Du kan så reloade din side og vil ud for ordren se et link, hvor der står "Download pakkelabel". Klik på dén og du har din pakkelabel.

Du har også mulighed for at downloade flere labels fra Burd. Markér blot de ordrer, du vil downloade labels på, scroll ned i bunden og klik på "Download Burd pakkelabels".

Bemærk:

Da det kun er bestemte postnumre, der understøttes af Burd, bør du "fjerne" Burd som fragtmulighed i din webshop. Det er en udvidning af dit tema, som du selv skal forestå. Det er en forholdsvis simpel løsning, men kræver at man konstant holder øje med hvilke postnumre Burd leverer i.

For at bruge vores automatiske check på postnummer (på leveringsadressen) skal du under fragtmuligheden angive "Burd" som fragtmodul. På den måde vil dit check-ud flow komme forbi /shipping, hvor postnummeret bliver kontrolleret. Om der er Burd levering i det postnummer kan du se ved at kigge på variablen $bird_delivery i din template. Den vil hhv. være true eller false afhængig af om det er muligt for Burd at levere der.