Indsæt kode i head og body på din Shoporama shop

Skal du indsætte kode fra Google, Facebook, MineCookies eller noget fjerde, så kan du nemt selv tilføje det.

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Til tider skal du sætte kode ind i din shop – det kan f.eks. være din Facebook Pixel. Her er guide til, hvordan du gør.

1. Klik på tandhjulet øverst i højre hjørne

2. Klik på fanen "HTML-felter"

3. Klik på knappen "Tilføj nyt HTML-felt

4. Der kommer nu en pop-up, hvor du skal navngive feltet. Navnet er blot for at du kan huske, hvad det er. Skriv navnet og klik OK

5. Nu har du et felt, hvor du kan kopiere din kode ind i. Gør det

6. Herefter skal du vælge om koden ikke skal tilføjes, skal tilføjet i head eller i body. Foretag dit valg her og klik "Gem".