Partner Ads opsætning

Du kan sagtens bruge Partner Ads sammen med Shoporama. Her er en guide til opsætningen

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Vi har et tæt samarbejde med danske Partner Ads og har også lavet integration med det. Her kan du læse om indstillingerne.

Når du har oprettet en Partner Ads konto, får du et Partner Ads ID. Det skal indsættes i Shoporama. Du klikker på tandhjulet og så på "Feeds" i venstre side.
Under "Partner Ads" kan du sætte to flueben. Det ene aktiverer et feed, med alle dine varer. Det kan du sende til Partner Ads så marketers kan benytte dine produkter.
Det andet aktiverer Partner Ads tracking.
Sørg for at indsætte dit Partner Ads ID i feltet.

Længere nede skal du indtaste dit program ID og vælge, om du vil tracke leads eller salg. Langt de fleste webshops vil tracke salg.

Herefter er det blot at klikke "Gem" og så er du i mål.