Håndtering af ordrer
Hvordan opsætter man automatisk annullereing af ikke betalte ordrer?
Hvordan opsætter man automatisk annullereing af ikke betalte ordrer?

Guide til at auto-annullere ordrer, der ikke er gennemført.

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Kører du med åben kurv, vil du opleve at ordrer bliver oprettet når brugeren går til betaling. De vil stå som "lyserøde" og ikke-betalte i Shoporama backend og varen er reserveret på lageret, indtil du annullerer den.
Men du kan også sætte Shoporama til at annullere ordren efter f.eks. to timer. Det gør du sådan her:

1. Klik på tandhjulet

2. Klik på "Økonomi- og lagersystem" til venstre i siden

3. Nederst ved  "Auto-annuller ordre" er et felt, hvor der står "Antal minutter". Her skriver du hvor mange minutter, der skal gå, før ordren bliver auto-annulleret. For to timer er det derfor 120 minutter.

4. Klik "Gem" .