Hvordan opsætter man integration med Shipmondo?

Shipmondo har lavet en meget stabil og god integration til Shoporama. Her er guide til opsætningen

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Indtil 2019 hed Shipmondo "Pakkelabels", men ændrede navn i 2019. Så denne guide gælder både til Pakkelabels.dk og Shipmondo

Integrationen virker ved at Pakkelabels henter dine ordrer fra Shoporama hvert kvarter og opretter dem som kladde i Pakkelabels. Du kan herefter blot logge ind i Pakkelabels og generere og printe dine labels.

1. Log ind i Shoporama og klik på tandhjulet

2. Klik på de tre prikker til højre og vælg API

3. Klik på knappen "Tilføj adgang"

4. Giv nu adgangen et navn f.eks. "Shipmondo" og klik "Gem"

5. Nu har du en API nøgle (det hedder et Token). Kopiér den til din udklipsholder

6. Log nu ind på app.shipmondo.com

7. Gå til Indstillinger og så "Integration" og "Ordreintegration" og klik "Opret integration"

8. Vælg platformen "Shoporama"

9. Kopier dit token fra punkt 5 ind i feltet "API brugernavn"

10. Skriv URL til din shop i feltet API URL.

11. Sæt flueben i "Aktivér integration"

12. Klik "Gem" .

Shipmondo henter nu dine ordrer hvert kvarter.