Kan jeg vedhæfte mine handelsbetingelser til ordrebekræftelsen?
Kan jeg vedhæfte mine handelsbetingelser til ordrebekræftelsen?

Ja – du kan sagtens vedhæfte dine betingelser på email. Her kan du læse hvordan man sætter det op.

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

For at vedhæfte en fil til alle ordrerbekræftelser skal du klikke på tandhjulet øverst til højre.
Klik herefter på "Ordrer" i venstre side.
Scroll ned til hvor der står "Upload fil til invoice.html".
Her har du mulighed for at uploade en eller to filer (max størrelse 32 MB). Begge filer vil blive vedhæftet alle dine ordrebekræftelser.
Det her er tiltænkt handelsebetingelser, men kan i princippet være hvad som helst.