Typisk vil man gerne nulstille alle lagerposteringer eller ordrer, lige inden man åbner sin shop. For at gøre det skal du gøre følgende:

  1. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne
  2. Hold musen over de tre prikker i fanebladene længst mod højre. Nu kommer et menupunkt med navnet "Nulstil" frem. Klik på det
  3. Vælg hvilke elementer, du vil nulstille
  4. Indtast dit password
  5. Klik på "Slet de valgte". 

Bemærk: Det kan ikke fortrydes.  

Fandt du dit svar?