Tilpas backend til dit humør

Med eget stylesheet kan du tilpasse backend efter, hvad du vil se

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Det er stylesheets, der styrer meget af, hvordan en hjemmeside er layoutet. Så hvis du ændrer et stylesheet vil du ændre udseendet af en hjemmeside. Det kan være, der er noget, du ikke ønsker at se, eller noget, du gerne vil have med fed skrift. Eller en bestemt knap, du gerne vil have lavet rød. Den slags kan man gøre med stylesheets.
Hvis der er noget i backend, du ikke gider se eller noget du gerne vil fremhæve, så kan du gøre det med dit eget stylesheet. Bemærk: Det er ikke alt, der kan styles og har du behov for noget bestemt, er du velkommen til at skrive til os, om det kan lade sig gøre.

For at ændre dit eget stylesheet klikker du på dit firmanavn oppe i højre hjørne ved siden af dit brugernavn.
Her får du nu et faneblad, hvor du kan se, der står "Eget stylesheet".

Klik op "Eget stylesheet" og du får nu et felt, hvor der står CSS. Her kan du udfylde din CSS og klikke "Gem" og den vil nu gælde i din backend. Her er et par eksempler på, hvad du kan gøre.

Skjul ordre-noten.
Alle ordrer har en lille note på sig. Den er irrelevant for de fleste brugere, så mange ønsker at skjule den. Det gør du ved at tilføje

.order-note { display : none;

til din CSS. Klik "Gem" og du ser ikke længere den interne note.

Skift farve på en knap
Vil du gerne ændre farven på en knap, så kan du se på den i koden og finde den ID. Her kan du se eksempel på "Annuller ved Partner-Ads". Den hedder "partner-ads-cancel" i vores html. I eget stylesheet kan du så indtaste dette her for at få den lavet rød i stedet.

#partner-ads-cancel {
   background-color : #FF0000 !important;
   color : white !important;
}

Klik "Gem" og din Partner-Ads knap er rød.

Hvad kan man ændre?

Det kan man ikke svare sådan entydigt på. Men du kan som regel ændre farver, fonte, font-størrelse og skjule knapper m.m. Er du i tvivl om det, så spørg i vores hjælpe-forum. Kreative folk kan ofte komme op med en løsning.

For at kunne ændre noget, kræver det to ting:

1. At du kan identificere knappen eller hvad det nu er, du vil ændre, i html'en (enten at den har en klasse eller et ID).

2. At du får lavet den CSS, der beskriver ændringen.

Kan du ikke selv klare den slags, så kan du spørge i vores hjælpeforum, hvor der som regel er nogen, der er fikse til at klare den slags. Det er som regel ændringer, der tager 2-3 minutter at lave, så de fleste er villige til at gi' en hånd med.