Implementer Theme Builder i dit tema
Opdateret over en uge siden

Vi har udviklet en Theme Builder der gør det muligt at opbygge din shop mere dynamisk uden at skulle kunne kode. Dog skal du kunne kode en smule for at implementere den.

Følg denne opskrift:

• Sørg for at dit tema er skrevet i Bootstrap, fordi Theme Builder returnerer Bootstrap-kode.

• I index.html skal du implementere $tb_contents og inkludere default_contents.html. $tb_contents indeholder koden fra Theme Builder, og default_contents.html indeholder hvad din index.html normalt tidligere indholdte. Se et eksempel på index.html

Moduldesign

Hvis du ønsker at overskrive de indbyggede moduler fra Theme Builder med din egen kode -- fx hvis dine h1'er skal være anderledes, kan du oprette et bibliotek der hedder tb_modules i roden af dit tema og lægge en vil der hedder {module}.html, fx h1.html eller search.html. I den fil har du adgang til en række variabler:

• $webshop. Almindeligt webshop-objekt.

• $data. Et array bestående af data fra modulets indstillinger. For h1-modulet ligger overskriften fx i $data.headline. Lav evt. en var_dump for at se alt data.

• $size. Størrelsen på modulet i blokke op til 12.

• $row_from_bottom. Antal rækker fra bunden af designet.

• $row_from_top. Antal rækker fra toppen af designet.

Default opsætning

Hvis dit tema indeholder en default opsætning kan du i biblioteket tb_setup i roden af dit tema oprette nogle filer i json-format og angive deres default opsætning. Hvis du gør det vil temaet altid indeholde sider af den type. Se et eksempel på default.json som er default-opsætningen af et tema.