For at benytte Partner-Ads skal du have tre ting på plads:

1. Du skal have en konto ved Partner-Ads

2. Du skal oprette dit feed i Shoporama

3. Du skal aktivere tracking i Shoporama

Det hele kan heldigvis klares på under en time. Du kan oprette en konto ved dem her.

Når din konto er på plads kan du gå videre til de næste trin i Shoporama.

For at oprette dit feed skal du gøre følgende:

1. Klik på tandhjulet i Shoporama

2. Klik på "Feeds" i venstre side

3. Scroll ned til PartnerAds

4. Sæt flueben i "Aktivér Partner-Ads feed"

5. Indsæt dit PartnerAds ID

6. Sæt flueben i "Aktiver PartnerAds tracking

7. Under programtype vælger du "Salg"

8. Klik "Gem".

Nu er din Partner-Ads integration opsat.

Ønsker du at kunne annullere dine salg i Partner-Ads inde fra Shoporama, skal du gå i Partner-Ads og finde din API nøgle. Log ind i Partner-Ads og klik på "Dataudtræk / API" i venstre side. I teksten skal du lede efter "Din unikke key er". Denne nøgle kopierer du og sætter ind i Shoporama under "Partner-Ads nøgle" samme sted, som du indsatte dit Partner-Ads ID.