Vedhæft PDF til produkter
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at vedhæfte en PDF til dine produkter. Det kan fx bruges til produktblad eller lignende. Det kan se ud på følgende måde:

Du indsætter det under fanebladet PDF når du redigerer dit produkt:

For at trække filinformationerne ud i dit tema skal du bruge getPDF() på produkt-objektet. Det indeholder variablerne filename, size og url. Eks:

<{assign var="pdf" value=$product->getPDF()}>
<{if $pdf->filename}>
<a href="<{$pdf->url|escape}>"><{$pdf->filename|escape}></a>