Betalingsmetoder
3D Secure på QuickPay

Sådan aktiverer du 3D Secure på QuickPay

Opdateret over en uge siden

I efteråret 2020 er Nets i gang med at ringe rundt til deres kunder og sikre sig, at de har aktiveret 3D Secure. Det er forholdsvis nemt at aktivere på Shoporama med Quickpay. Her er opskriften:

1. Klik på tandhjulet øverst i højre hjørne.

2. Klik på Betalingsgateways.

3. Klik på blyanten ud for den betalingsmetode, du vil aktivere 3D Secure på.

4. I feltet "Betalingsmetoder" skal du skrive 3d- foran. Det betyder at i stedet for "creditcard" skal du skrive "3d-creditcard".

5. Klik "Gem".

Husk: Efter at have ændret i betalingsgateway-indstillinger er det en god idé, du kontrollerer, at det virker igen.

Yderligere oplysninger: QuickPay har også en beskrivelse af det på deres hjælpesider. Den finder du her.