Shoporama udvikling
Hent indhold fra ekstern URL i temaer
M
Skrevet af Morten_Blinksbjerg_Nielsen
Opdateret over en uge siden

Nedenstående virker i Smarty 2, og ikke i 4'eren. Brug Smartys indbyggede fetch-funktion.

Der kan hentes eksternt indhold via funktionen fetch_file. Den tager tre argumenter:

url: Adressen på den fil du vil hente. Det er kun http og https adresser der understøttes.

format: Kan kun undlades ellers sættes til json. Sættes den til json vil funktionen returnerer filens indhold som et array. Ellers returneres den som tekst.

assign: Navnet på en eventuel variabel indholdet skal assignes til.

Eksempel:

<{fetch_file url="http://example.com/foo.json" format="json" assign="foo"}>

Ovenstående henter indholdet fra filen http://example.com/foo.json og tildeler det til variablen $foo som et array.

Hvis filen indeholder nedenstående

"name":"Billy Bob"

Vil denne kode

<p>Hentede navnet '<{$foo.name}>' fra filen.</p>

Returnere

<p>Hentede navnet 'Billy Bob' fra filen.</p>