Email skabeloner

Her finder du email skabeloner, du kan bruge til dit tema

Opdateret over en uge siden

Du kan selv skræddersy de transaktionelle emails ved Shoporama. Det kræver dog kendskab til html og vores templatesprog, Smarty. Herunder har vi lavet nogle skabeloner, du er velkommen til at bruge eller tage og tilpasse.

Der er flere tilpasningsmuligheder. F.eks. kan du skrive "God weekend" i dem om fredagen og "Glædelig jul" i december og den slags.

Du kan også (fattigmands) split-teste indholdet i dem for at opnå flest mulige kliks.

Herunder finder du links til skabelonerne.

Bemærk, at du på en måde skal have shoppens logo ind i mailen (hvis du ønsker det). Hvis du sætter det op som logo under themesettings, så henter vi det derfra.

Bemærk i øvrigt, at vi anbefaler at påføre links utm-koder, så du kan spore antallet af brugere, der reagerer på dine mails.

invoice.html

Invoice.html bliver afsendt, når din kunde har gennemført en ordre.

order_sent.html

order_sent.html bliver afsendt, når du skifter ordrens status til "Sendt"

Se her, hvordan du ændrer indholdet baseret på fragtmetoden.

basket_mail.html

basket_mail.html