For at aktivere integration med Klaviyo skal du gøre følgende:

1. Indtaste offentlig og privat nøgle fra Klaviyo i Shoporama
  2. Vælge listen, de skal tilføjes

Der udover kan du vælge at få tilføjet noget kode til din skabelon, så Klaviyo ved endnu mere om dine kunders adfærd. Det kræver en programmørs arbejde i ca. 30 minutter at indsætte de ekstra koder.

Vælg Klaviyo som email service

Først skal du vælge Klaviyo. Det gør du ved at klikke på tandhjulet øverst til højre.

Hold så musen over de tre prikker i fanebladene og vælg "Mailingliste".

Under "Leverandør" vælger du "Klaviyo" og klikker "Gem".

Indtast offentlig og privat nøgle fra Klaviyo