Hvordan ser jeg min omsætning?

Sådan her eksporterer du dine ordrer, så du kan se den præcise omsætning

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Vil du se din omsætning for en given periode (f.eks. Q1 eller et halvår), er det nemmeste, at du eksporterer alle dine ordrer i den periode. Dem får du som en CSV fil. Den kan du efterfølgende indlæse i dit foretrukne regnearksprogram og lægge tallene sammen.

Du eksporterer dine ordrer ved at gå i Ordrer.

Klik herefter på "Eksporter".

Vælg nu din fra-dato og din til-dato.

Klik på Download CSV

Vi bygger nu en CSV fil til dig, som du kan bruge til at beregne salget med.