API og REST interface
Hvordan laver / finder jeg en API nøgle?

Sådan finder du din API nøgle.

Opdateret over en uge siden

Til nogle integrationer som f.eks. Shipmondo skal du bruge en API nøgle fra Shoporama. Den finder du sådan her:

1. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne

2. Hold musen over de tre prikker i menuen her

3. Så får du en ny menu, her klikker du på API.

Her står alle dine eksisterende API nøgler.

Vil du oprette en ny API nøgle, skal du klikke på "Tilføj adgang". Nu giver du den et navn. Navnet er blot, så du kan huske, hvilken service, du giver adgang til.

Herefter vælger du, hvilke rettigheder du vil give. Du kan enten vælge kun læse, kun skrive eller både læse og skrive. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så bør du muligvis vælge "Alle".

Herefter klikker du "Gem".

Du får nu en ny API nøgle, som du kan kopiere.