Klik på dit firmanavn øverst i højre hjørne.

Klik herefter på fanen "Brugere"

Klik på "Rediger" ud for den bruger, du gerne vil fjerne.

Klik på den røde knap "Fjern brugeren fra firmaet".

Fandt du dit svar?