Hvordan opretter jeg en webshop mere

Sådan opretter du en webshop under samme bruger, som du allerede har en webshop med.

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Hvis du ønsker en webshop mere under samme logind, kan det sagtens lade sig gøre.

Sådan gør du, når du er logget ind i Shoporama:

1. Klik på dit firmanavn øverst til højre. Det er placeret lidt til venstre for klokken

2. Klik på fanebladet "Webshops"

3. Klik på Knappen "Tilføj webshop"

4. Giv din shop et navn

5. Er det et nyt firma, der ejer shoppen, så sæt flueben i "Opret nyt firma i samme omgang?". Er det samme CVR nr. der ejer begge shops, så undlad flueben

6. Vælg din prismodel. Bemærk, du skal vælge Pro, hvis du ønsker dit eget tema

7. Læs forretningsbetingelserne og sæt flueben i "Jeg accepterer forretningsbetingelserne"

8. Klik på "Videre"

Du har nu en ny demoshop. Den er gratis indtil du aktiverer den.

Du kan skifte mellem dine shops øverst til højre i Shoporama.