Arbejde i backend
Sådan eksporterer du kunder, der har købt et bestemt produkt
Sådan eksporterer du kunder, der har købt et bestemt produkt

Eksportér en liste over kunder, der har købt et bestemt produkt

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Det kan være nødvendigt at maile kunder, der har købt et bestemt produkt. F.eks. hvis der er en opdatering til produktet, hvis det skal tilbagekaldes eller der er nyt udstyr til produktet, som du med fordel kan mersælge. Her finder du guiden til, hvordan du eksporterer alle, der har købt produktet. Du finder også guide til hvordan du fra Shoporama mailer alle, der har købt et bestemt produkt.

1. Klik på produkter

2. Søg det produkt frem, du ønsker at eksportere brugere fra

3. Ud for kolonnen "Solgt" kan du se, hvor mange gange produktet er solgt. Klik på det tal

4. Nu får du en oversigt over alle de ordrer, hvor produktet indgår i. Scroll ned i bunden og klik på knappen "CSV fil (alle i søgningen)".

5. Nu får du en CSV fil med alle ordredata. Du kan åbne den i et regneark og slette alle andre kolonner end email, som man typisk vil bruge. Derefter kan du eksportere dem som CSV fil og importere i dit foretrukne email program og sende dem en mail.

Ønsker du i stedet at sende dem en mail fra Shoporama, så gennemfør step 1-3.

Markér herefter de kunder, du vil sende mails til. Scroll så til bunden.

Klik derefter på "Send e-mail" knappen.

Du får nu mulighed for at udfylde emne og indhold. Bemærk din mail sendes i ren tekstformat. Men du kan her inkludere f.eks. [FIRST_NAME]. så du skriver brugerens fornavn.
Når din mail er skrevet færdig, så klik på den grå knap med "Preview e-mail".

Du får nu at se, hvordan dine mails kommer til at se ud med de eventuelle funktioner som [FIRST_NAME] mm, du har brugt.

Er du tilfreds med mailen så klik på den grønne "Send e-mails" knap i bunden.