Du kan godt aktivere Apple Pay i din Shoporama shop, hvis du benytter QuickPay og Clearhaus. Du skal gøre to ting:

1. Aktivere Apple Pay i QuickPay

2. Tilføje Apple Pay som betalingsmulighed i Shoporama

Aktivere Apple Pay i QuickPay

Log ind i QuickPay og klik på Indstillinger.

Herefter klikker du på Indløsere.

Klik nu på Apple Pay.

Klik så på "Aktivér Apple Pay".

Det var alt i QuickPay. Du kan nu lukke det vindue.

Tilføje Apple Pay i Shoporama

Log ind i Shoporama.

Klik på tandhjulet.

Klik på "Betalingsgateways"

Find den betalingsmulighed ved QuickPay, hvor du vil tilføje ApplePay og klik på blyanten ud for den.

Under betalingsmetoder skal du tilføje et komma og så "applepay". Så hvis der tidligere stod "creditcard,mobilepay" skal der nu stå "creditcard,mobilepay,applepay".

Klik "Gem".

Test det

Når du har pillet ved betalingsgateways er det en god idé at teste det. Husk, at du kun får vist Apple Pay som en mulighed, hvis du er ved at gennemføre betalingen på en iOS enhed som iPhone eller iPad.