Import af produkter
Kan jeg importere ekstrafelter på produkter?

Sådan skal du angive det, hvis du skal importere ekstrafelter på produkter

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Du kan godt importere ekstrafelter. Men da vi ikke ved, hvilke ekstrafelter, du har på dine produkter er du nødt til at angive dem i ét felt. Der er blot nogle ting, du skal vide om det.

For det første bliver de lavet til lowercase. Dvs hvis du har et felt, der hedder Foo=Bar så bliver det til foo=bar.

Der udover skal du angive det som parametre i en URL

Så hvis du har nogle ekstra felter, der hedder:
Højde=190

Model=VC43433A

Så vil det i URL encoded blive

Højde=190&Model=VC43433A

Så skal du angive de to ekstrafelter på produktet med SKU 22334455, så skal din import fil se sådan ud:

own_id;extra_fields

22334455;Højde=190&Model=VC43433A