Priceshape feed

Sådan får du et feed til Priceshape

Opdateret over en uge siden

Vi har ikke indbygget understøttelse af Priceshape feed, men derfor kan du godt få sådan et alligevel. For at få det, skal du

1. Have din udvikler til at uploade denne fil med SFTP til dit tema. Han skal kalde den priceshape.xml

2. Oprette en landingsside ud fra opskriften herunder

Når din udvikler har uploadet filen, så skal du bygge landingssiden. Landingssiden skal bestå af de produkter, du ønsker at have med. Ønsker du alle produkter på din shop, kan du blot lave en regel, der hedder "alle produkter med en pris på mere end 1,-".

I feltet "XML filnavn" under "Eget XML" skriver du så priceshape.xml (eller noget andet hvis din udvikler har givet filen et andet navn).

Under dette vil du kunne se URL'en på det feed, du skal sende til Priceshape.

Slutteligt bør du aktivere "noindex, follow" under Google felter.

Herefter er det blot at klikke "Gem" og du har nu et feed til Priceshape.

Ønsker du at benytte deres type "product type", så kan du under hvert produkt i ekstra felter i Shoporama skrive

producttype=nissehue

så vil product type også fremgå i feedet. Bemærk du skal have Priceshape til at aktivere "product type" inde i Priceshape.