Skift baggrundsfarven på ordrer med bestemt levering

Sådan får du skriggrøn baggrundsfarve på ordrer med f.eks. "afhentning"

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

I din ordreoversigt kan du give de ordrer, der har en bestemt fragtmetode en særlig farve. Her er opskriften.

Først skal du finde den klasse, som ordren har fået i html'en. Hvis din fragtmetode hedder "Afhentning" så vil den blive til afhentning i html'en. Hedder den Post Nord, så vil den blive til post_nord. Måden du finder det på er at trykke "Vis kilde" i din browser og så søger du efter den. Den vil stå som noget med

payment-5523 post_nord

Det er dette post_nord, du skal have fat i.

Herefter klikker du på dit firmanavn øverst i backend og så på fanen "Eget stylesheet".

Nu skriver du

.post_nord {

background-color : #4CFF33 !important;

}

Klik "Gem".

Her skal du bemærke to ting:

1. Du kan udskifte 4CFF33 med en hvilken som helst farvekode. Du kan finde farvekoder her.

2. post_nord kan hedde både gls, fragtmand, afhentning_aeblevej_12_8000_Aarhus og alt muligt andet. Skal du have hjælp til at finde den rette klasse, så skriv til support@shoporama.dk eller spørg i hjælpeforummet.