Sådan laver du de mest almindelige landingssider

Guide til at bygge de typiske landingssider

Opdateret over en uge siden

Her kan du læse, hvordan du laver reglerne til nogle af de typiske landingssider.

Produkter fra et bestemt brand

For at lave en landingsside med et bestemt brands produkter skal du vælge "Brand" under regel.

Herefter klikker du Gem

Nu får du en liste af alle de brands, du har oprettet i shoppen. Vælg det brand, du ønsker og klik "Gem"

De produkter, der er i enten kategori A eller kategori B

Vil du lave en samling af produkter, hvor du så at sige slår to eller flere kategorier sammen til én stor kategori, skal du gøre følgende.

Under "Hvilken type regel vil du tilføje?" skal du vælge "Kategori".

Herefter skal du vælge "I listen" i den dropdown, der hedder "Skal være"

Nu vælger du så de to eller flere kategorier, som det vedrører og klikker "Gem"

Hvis hver cirkel repræsenterer en kategori, vil du få disse produkter på din landingsside.

Produkter, der er både i kategori A og i kategori B

Denne her løsning tager de produkter, der både er i kategori A og i kategori B.

Under "Hvilken type regel vil du tilføje?" skal du vælge "Kategori".

Herefter skal du vælge "Lig med" i den dropdown, der hedder "Skal være".

Hvis hver cirkel repræsenterer en kategori, så vil det farvede felt være dine produkter.

Har du spørgsmål til landingssider, så er du altid velkommen til at skrive til os.