Fragt
Print PostNord pakkelabels fra Shoporama

Du kan selv generere og hente pakkelabels fra PostNord

Opdateret over en uge siden

Du kan nu oprette dine PostNord pakkelabels direkte fra Shoporama backend.

For at gøre det, skal du have en EDI aftale med PostNord.

For at opsætte PostNord integrationen skal du klikke på tandhjulet øverst i højre hjørne.

Klik herefter på PostNord i venstre side.

Indtast nu dit produktionskundenummer (kan være, du har fået oplyst det som MISKOS eller GTT fra PostNord).

Vælg herefter hvilket land i PostNord, du har aftalen med.

Klik "Gem".

Herefter kan du under dine Ordrer markere en ordre og sende til PostNord.
Når din pakkelabel er oprettet, kan den downloades fra ordresiden. Shoporama tilknytter selv track'n'trace nummer til ordren.