Hvorfor ser teksten anderledes ud på min shop i forhold til min backend?
Hvorfor ser teksten anderledes ud på min shop i forhold til min backend?

Forklaring på hvorfor det du ser i WYSIWYG editoren ikke altid er det samme som du ser i din shop.

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

Nogle gange ser tekstformateringen ikke ud i din webshop, som den gør i din WYSIWYG editor i Shoporamas backend. Det er der en god forklaring på.

Som regel skyldes det, at du har copy og pastet noget tekst et sted fra. Fra din leverandørs dokument eller hjemmeside. Men ud over teksten, har du også kopieret noget formatering og denne formatering følger med, når du paster den ind i WYSIWYG editoren.

Hvordan kan man undgå, at det sker?

Du skal i bund og grund have fjernet formateringen. Det kan gøres på flere måder.
Hvis du bruger Mac / Apple

Du kopierer som normalt ved CMD + C.

Men når du paster, så skal du ikke bruge CMD + V men i stedet CMD + OPT + Shift + V

Hvis du bruger Windows

Du kopierer som normalt ved Ctrl + C.

Men når du paster skal du ikke bruge Ctrl + V, men i stedet Ctrl + Shift + V.

En anden metode

Du kan også bruge Notepad / Notesblok som en mellemstation. Så i stedet kopiere og indsætte det i Shoporama, så kopierer du teksten, indsætter den i Notepad / Notesblok og så kopierer du det fra Notepad / Notesblok og indsætter herefter i Shoporama.

Hvordan retter du det op, hvis det allerede er i Shoporama?

Så kopierer du teksten i Shoporama. Bruger metoden herover med Notepad / Notesblok og sætter koden ind i Shoporama igen.