Loyalitetsprogram

Spørgsmål og svar om loyalitetsprogrammet.

Opdateret over en uge siden

Denne artikel dækker de mest almindelige spørgsmål og svar om loyalitetsprogrammet lanceret august 2023.

Hvordan fungerer loyalitetsprogrammet?

Programmet fungerer således, at du i Shoporama opsætter regler for din webshops loyalitetsprogram. Herefter kan dine kunder – hvis de opretter en profil / bruger i din webshop – optjene point, hver gang de handler i din shop. De kan så senere benytte disse point til at handle for. De indstillinger, du har mulighed for at lave er:

• Hvor mange point, der tildeles for hver valuta enhed, der bruges. Dvs. indtaster du 1, så får brugeren 1 point hver gang de bruger en DKK (hvis din webshops valuta er i DKK).

• Hvor lang tid, der skal gå, fra brugeren får tildelt point, til de kan bruge dem. Det angives i dage.

• Om brugeren får tildelt X point blot ved tilmelding. Altså "få 50 point for at tilmelde dig vores loyalitetsprogram / kundeklub"

• Hvor mange point, de skal have for at det udgør 1 DKK

• Om de skal handle for et minimumsbeløb for at kunne bruge point til at handle med.

• Om der er et maksimumsbeløb man kan handle for med point.

• Om point udløber efter f.eks. 4 måneder

• Om point også må benyttes på nedsatte varer.

• Om point skal være begrænset til bestemte kategorier.

Hvornår får kunden tildelt sine point?

Kunden får sine point, når ordren er gennemført.

Kan jeg importere kunder og tildele individuelle point?

Desværre ikke.

Skal jeg ændre noget i min template?

Ja – din skabelon skal have kode til at vise brugeren, hvor mange point de har. Den skal kunne modtage point-betaling m.m.

Herunder ser du eksempelkode til din udvikler:

Vis brugerens loyalitetspoint:

<{if $webshop->hasLoyaltyProgram()}>
Dine point (<{$customer->getActivePoints()|number_format:0:",":"."}>
<{/if}>

Se om brugeren har aktive point:

<{if $customer && $customer->getActivePoints()}>
Du har <{$customer->getActivePoints()|number_format:0:",":"."}> point.
<{/if}>

Se antal point, der kan bruges:

<{$customer->getPointsAvailable()|number_format:0:",":"."}>

Input felt til at angive, at brugeren ønsker at betale med point (skal i basket.html)

<input type="number" placeholder="Hvor mange point vil du bruge?" name="use_points" id="use_points" value="<{$use_points}>" min="0" max="<{$customer->getPointsAvailable()}>"/>

Vis hvordan pointtildelingen foregår i shoppen:

Du optjener <{$webshop->getLoyaltyProgramBasePoints()|number_format:0:",":"."}> point hver gang du køber for 1 <{$webshop->getCurrency()}>.
Når du betaler med point svarer <{$webshop->getLoyaltyProgramBaseCost()|number_format:0:",":"."}> point til 1 <{$webshop->getCurrency()}>.

Vis hvor meget der optjenes på den aktuelle ordre:

Du optjener <{$earns|number_format:0:",":"."}> point på denne ordre.

Tilføj siden user-points.html

Du kan tilføje siden user-points.html hvor din bruger kan se sine point.

Denne kode viser brugerens point.

<table>
<tr>
<th>Dato</th>
<th>Ordre</th>
<th>Status</th>
<th>Point</th>
<th>Udløber</th>
<th>Afventer indtil</th>
</tr>

<{foreach $my_points as $point}>
<tr>
<td><{$point->getTime()|date_format:"%d.%m.%Y"}></td>
<td>
<{if $order = $point->getOrder()}>
<a href="<{$order->getPublicUrl()|escape}>"><{$order->getWebshopOrderId()|escape}></a>
<{/if}>
</td>

<td>
<{if $point->getStatus() == "approved"}>
<{t}>Godkendt<{/t}>
<{elseif $point->getStatus() == "pending"}>
<{t}>Afventer<{/t}>
<{elseif $point->getStatus() == "revoked"}>
<{t}>Tilbagekaldt<{/t}>
<{elseif $point->getStatus() == "expired"}>
<{t}>Udløbet<{/t}>
<{else}>
<{$point->getStatus()|escape}>
<{/if}>
</td>

<td><{$point->getPoints()|number_format:0:",":"."}></td>
<td><{$point->getExpires()|date_format:"%d.%m.%Y"}></td>
<td><{$point->getPendingUntil()|date_format:"%d.%m.%Y"}></td>
</tr>
<{/foreach}>
</table>