Opsæt Heysender integration

I februar 2024 kom der nye krav fra flere email systemer. De kan opfyldes ved at opsætte Heysender integration

Morten Vadskær avatar
Skrevet af Morten Vadskær
Opdateret over en uge siden

For at kunne understøtte DMARC m.m. i de transaktionelle mails, der sendes fra din shop, er det nødvendigt at få udsendt mails via Heysender.

Det kræver først, at du aktiverer det i Shoporama. Dernæst, at du opsætter et par ting i din DNS. Bemærk: Har du først aktiveret det i Shoporama, kan det ikke de-aktiveres igen. Så inden du går i gang, så sørg for, at du har adgang til din DNS.

For at aktivere det i din shop, skal du klikke på indstillinger (tandhjulet øverst i højre hjørne).

Klik herefter på "Heysender" i menuen til venstre.

Sæt flueben i "Brug Heysender".

Herefter får du en TXT record, du skal oprette i din DNS. Der står angivet, hvad værdien skal være og navnet på den.

Når du har gjort det, bør du tilføje Heysender til din SPF. Her står værdien også angivet på siden.

Når begge dele er gjort, kan du blot klikke Gem og vente de her 30 minutter til 24 timer, inden din DNS er blevet opdateret.

Du får herefter bedre levering af dine mails.