Hvilke mails sender Shoporama til mine kunder?

Hvornår og hvilke filer indeholder ordlyden

Opdateret over en uge siden

Shoporama sender nogle mails automatisk til dine kunder. Du kan selv ændre ordlyden og ofte også om de skal sendes og hvornår. Her er en oversigt over, hvilke mails, din shop sender til dine kunder.

Mail efter ordren er sendt

Filen after_purchase.html sender en mail til kunder, der har gennemført en ordre, som er blevet afsendt. Du kan indstille antal timer, der skal gå, fra mailen skiftede til sendt og til den bliver sendt afsted. Denne mail er velegnet til at høste anmeldelser om handlen ved f.eks. TrustPilot eller Facebook. Her kan du læse lidt om, hvordan du får flere anmeldelser begge steder.

Mails til brugere, der har forladt din indkøbskurv

Filen basket_mail.html kan sendes til brugere, der har varer i kurven, går i gang med check-ud og har udfyldt deres mailadresse (surprise). Mailen er særligt god til at aktivere brugere, der ikke gennemførte check-ud. Mailen sendes uanset, om du kører med åben kurv eller lukket kurv. Den sendes dog kun, hvis din fil basket_mail.html findes i dit tema samt du har angivet, hvornår den skal sendes.

Mail til brugeren om at anmelde et produkt

Filen product_review_mail.html kan sendes til dine brugere med opfordring til at anmelde de produkter, de har købt. Bemærk, at den adskiller sig fra after_purchase.html mailen ved at have links til anmeldelse af produkterne. Den kræver, at der i dit tema er filer til at anmelde produkterne. Her kan du læse mere om anmeldelser af webshops og produkter.

Ordrebekræftelsen

Filen invoice.html indeholder din kundes ordrebekræftelse. Denne indeholder et link til deres faktura.

Mails, når en vare er på lager igen

Filen in_stock_mail.html bliver sendt til de brugere, der har skrevet sig op til at få en mail, når et udsolgt produkt kommer på lager igen. Mailen bliver automatisk sendt ud i samme øjeblik, du lægger varen på lager.

Mail, når en ordre er afsendt

Filen order_sent.html bliver sendt til dine kunder, når du skifter ordrens status til "sendt". Dette kan fravælges under den enkelte fragt-metode, da man ikke ønsker at sende mailen, når folk har valgt fragtmetoden "afhentning". Mailen kan indeholder link til track'n'trace.

Filen payment_mail.html sender en mail til de brugere, der er nået helt til betalingsvinduet og ikke har gennemført. Denne mail sendes kun til brugere med lukket kurv. Læs mere om åben og lukket kurv her.