Rabatkoder / gavekort
Hvordan laver man en rabatkode?

Sådan her laver du rabatkoder i Shoporama

Opdateret over en uge siden

Du har et hav af muligheder indenfor rabatkoder i Shoporama. Du kan vælge enten at give en procentvis rabat (f.eks. 15%) eller en absolut rabat (f.eks. 50,00 DKK).
Du kan også vælge at rabatkoden skal udløbe på en bestemt dato. At den kun skal gælde for enkelte kategorier eller sågar på enkelte produkter. Du kan også vælge, at den ikke må gælde for nedsatte varer og et par andre indstillinger.

Sådan opretter du en rabatkode.

1. Klik på "Produkter"

2. Klik på "Gavekort"

3. Klik på knappen "Opret nyt gavekort"

4. Lav rabatkoden f.eks. "foraar2018"

5. Angiv om den skal give en procentvis eller absolut rabat.

6. Angiv andre oplysninger såsom hvor mange gange den skal gælde, på hvilke kategorier, om den skal udløbe etc.

7. Klik "Gem"